Als horecaondernemer wil je altijd inzicht in de boekhouding en houd je het liefst alle handelingen en transacties up-to-date. ROI financials ontzorgt je volledig en biedt inzicht in de administratie wanneer jij dat nodig acht met een uitgebreid boekhoudpakket voor de horeca.

Met onze jarenlange ervaring in boekhoudpakketten voor de horeca bieden wij je de zekerheid van een gedegen boekhouding. Zo kun je, je het hele jaar door volledig richten op de onderneming terwijl de boekhouding actueel blijft.

Waarom zou je ervoor kiezen om ons speciale boekhoudpakket voor de horeca te gebruiken en welke voordelen komen hier bij kijken?

 1. Nooit meer zelf boekhouden
  Je hebt bijna geen administratieve werkzaamheden meer, zodat je je volledig kunt focussen op je onderneming.
 2. Personeel op tijd verlonen door het uitbesteden van de salarisadministratie
  Door de online urenregistratie binnen ROI Online is de salaris administratie altijd up-to-date. De werkzaamheden omvatten het voeren van de volledige salarisadministratie, waarbij maandelijks de loonstroken, de loonjournaalposten, de loonheffing aangifte en een betaalbestand door ROI Financials worden aangeleverd.
 3. De volledige boekhouding altijd up-to-date
  Met een slimme online registratie via een koppeling tussen kassa en ROI Online, is er altijd real time inzicht in de administratie.
 1. Ruimte voor volledige focus op je horecaonderneming
  Door enkel de administratie aan te leveren, heb je zelf geen administratie werkzaamheden meer zodat je je volledig op de werkzaamheden in de zaak kunt richten.
 1. Een betrouwbare partner met meer dan 25 jaar ervaring!

Al sinds 1992 is ROI financials dé financieel dienstverlener voor de gastvrijheidsindustrie. In de afgelopen jaren hebben wij talloze restaurateurs, hoteliers, cafébazen en cateraars geholpen met hun administratie.

Menu