Fiscale ondersteuning

Loonbelasting, omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting. Als ondernemer krijg je er nu eenmaal mee te maken. Wij kunnen ze niet laten verdwijnen, maar met ons specialistische team kunnen wij helpen met het minimaliseren van de belastingen. ROI financials heeft professionals in dienst die alle kennis in huis hebben om al de belastingaangiftes voor je te verzorgen. Waar het uiteindelijk natuurlijk om draait is dat je aangiftes correct en tijdig worden gedaan en dat je niet meer betaalt dan nodig is.

Bij ondernemers is zakelijk en privé in elkaar verweven. Dat betekent dus, dat onderwerpen als bijvoorbeeld de juiste juridische rechtsvorm, pensioenen, lijfrentes, bedrijfsopvolging, welke investeringen aftrekbaar zijn, kortom je persoonlijke financiële planning, onderwerp van onze werkzaamheden kunnen zijn.

Bij ROI financials kennen we altijd de actuele stand van zaken op fiscaal administratief gebied. Op deze manier kunnen we je niet alleen volledig adviseren, ook kun je er van verzekerd zijn dat alle aangiftes die wij voor je verzorgen voldoen aan de eisen die door wet- en regelgeving gesteld worden. ROI financials zorgt ervoor dat jij met een gerust hart kan ondernemen.

Menu