Financiële administratie

Bij ondernemen hoort een financiële administratie. Het is een wettelijke vereiste van de Belastingdienst. Maar het is vaak het laatste waar je als ondernemer mee bezig wilt zijn. Wij horen van veel ondernemers dat het werken aan de financiële administratie vaak voelt als last, verspilling van kostbare vrije tijd en een klus waar je weinig voldoening uithaalt.

ROI financials voert sinds 1992 financiële administraties voor horeca bedrijven om die last te verlichten. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat er aan de wettelijke vereiste wordt voldaan. Bovenal is het administreren an sich geen doel voor ons, maar een middel om jou belangrijke inzichten te geven in je onderneming via onze specialistische horeca rapportages. Zodat je in control bent van je bedrijf en beter gaat worden in wat je doet. ROI financials zorgt ervoor dat jij met een gerust hart kan ondernemen.

De financiële administratie bevat onder andere; het inboeken en bewaren van inkoop- en verkoopfacturen, de kasadministratie, kassabonnen en bankbetalingen, contracten en financiële verplichtingen en de daaropvolgende BTW aangifte.

Menu