Personeelsadministratie

Salarisadministratie, personeelsadministratie, is dat niet hetzelfde? 

Nou, nee… laten we het even uitleggen:
De salarisadministratie houdt zich bezig met het correct verwerken van de salarissen en daarbij behorende belastingen, pensioenen en vakantiegelden van je medewerkers. Dat kun je niet zelf, dat wil je niet zelf, en dus besteedt je dit (net zoals in principe elk bedrijf) uit.
Wat je wel zelf zou kunnen doen is de personeelsadministratie. Contracten opstellen, personeelsdossier bijhouden, contracten opzeggen, etc. Maar met de vele wetswijzigingen, zeker de laatste jaren, wordt het steeds lastiger om zeker te weten dat je niets over het hoofd ziet, en dus risico’s loopt. Daarnaast kost het simpelweg veel tijd. Tijd die je beter kan besteden aan ondernemen. Laat ons daarom jouw personeelsadministratie voeren en je kunt met een gerust hart aan het werk.

ROI Financials heeft zowel de kennis als de ervaring in huis om je personeelsadministratie compleet en juridisch dekkend voor je te verzorgen. We doen dit met dezelfde toewijding en betrokkenheid als al onze andere diensten, omdat ons doel is dat jij de baas blijft over je zaak!

Je kunt ons bellen op 010 21 88 689, maar je mag ons ook een e-mail sturen. Wij komen binnen één werkdag bij je terug!  Tot snel!

Menu