De financiële administratie van een horeca onderneming vraagt om specialistische kennis van de branche en van horeca administraties.

Het voeren van een goede horeca-administratie kost relatief veel tijd en is vaak complex. Daarnaast is de horeca ook nog eens een sector die vaak extra onder de aandacht staat van De Belastingdienst.

ROI financials

Al sinds 1992 is ROI financials dé financieel dienstverlener voor de gastvrijheidsindustrie. In de afgelopen jaren hebben wij talloze restaurateurs, hoteliers, cafébazen en cateraars geholpen met hun   administratie.

Een horeca administratie bevat vele aspecten; van arbeidsproductiviteit percentages, kostprijscalculaties van uw gerechten tot de financiële rapportage. De boekhouding is hier altijd de basis van.

Onze werkzaamheden strekken zich uit van de totale verzorging van de administratie, verschaffen van dagelijks inzicht in de cijfers tot aan het opstellen van de jaarrekening.

ROI Online

Een administratie bij ROI financials kan 24/7 digitaal worden gevolgd binnen ROI Online, ons zelf ontwikkelde online platform.

Omdat het voeren van een administratie volgens onze filosofie een middel moet zijn en geen hoofddoel, is onze werkwijze gericht op efficiëntie en een resultaatgerichte samenwerking.

Onze horecacliënten krijgen maandelijks online inzichten in de prestaties van de horeca-onderneming. Ook kijken onze ervaren horeca-adviseurs met u mee en brengen zij pro-actief advies uit.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening?

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Menu