Missie

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers en managers in de hospitality industrie op financieel gebied dusdanig, dat zij volledige controle op het financiële aspect van hun bedrijfsvoering hebben en zich op hun core business kunnen concentreren.

Visie

ROI financials wil de Nederlandse hospitality in staat stellen om op basis van betrouwbare financiële uitgangspunten, toekomstgerichte beslissingen te nemen.

Uw zaak onder controle

Het aanbod op de markt van financiële dienstverlening is dusdanig groot, dat wij het ons goed kunnen voorstellen dat het je duizelt. Want waar en bij wie zou je jouw financiële administratie van je horeca – of cateringonderneming onder moeten brengen? Welk kantoor zorgt ervoor, dat met jouw belangen zorgvuldig wordt omgegaan, waar je ervaart dat je vooruit geholpen wordt, waar je behoedt wordt voor valkuilen, en dat je in control komt van je financiële processen? Wat kun je bij welk kantoor verwachten?

Juist om ondernemers met dit vraagstuk te helpen, en ook weer vanuit onze gedachte om zo helder en duidelijk mogelijk te zijn maken we duidelijk wie we zijn en wat je bij ons mag verwachten:

ROI financials is dé financial controller voor de hospitality industrie die ondernemers en managers in de branche, met veel kennis van zaken helpt met het verkrijgen van volledige financiële controle over hun onderneming. Vanuit die positie kunnen zij gefundeerde besluiten nemen over verschillende bedrijfsscenario’s, zoals groei, omzet- of rendementsverbetering.

Onze slogan, ‘Uw zaak onder controle’, is dan ook het resultaat van ons werk voor jou.

Menu