ROI financials is geïntegreerd met de softwarepaketten HorecaManager en CateringManager. Beide softwarepakketten stellen ondernemers in resp. de horeca- en cateringbranche in staat om meer rendement uit hun organisatie te halen.

Doordat beide pakketten de registratieprocessen automatiseren en dus vereenvoudigen, besparen ondernemers zeeën van tijd. Alle informatie over de inkopen, de verwachte en gerealiseerde omzet, de complete personeelsadministratie inclusief het op eenvoudige wijze inroosteren van personeel, de uren registreren, het opmaken van de kassa’s tot het op detailniveau inzichtelijk maken hoe diverse locaties hebben gepresteerd: dit alles kan iedere horeca- of catering ondernemer dagelijks bij elkaar krijgen. Zodat direct duidelijk wordt, hoe een onderneming of een onderdeel daarvan, gepresteerd heeft.

Dit is management informatie waar iedere horeca- of catering ondernemer wat aan heeft. Omdat hij op die manier direct kan sturen op de performance van zijn onderneming! Kijk voor meer informatie op www.horecamanager.nl en op www.cateringmanager.nl

logo-cateringmanager-en-pay-off-2016-300x57

CateringManager zorgt ervoor dat cateraars beter inzicht krijgen op de verschillende bedrijfsprocessen binnen hun onderneming. Dit verbeterde inzicht zorgt voor meer kennis en begrip, waardoor catering bedrijven meer rendement opleveren. CateringManager bestaat uit verschillende modules en functionaliteiten die dagelijks veel tijd besparen, zodat cateraars zich volledig kunnen richten op hun gasten en op het creëren van de juiste gastbeleving. CateringManager is een label van Staff Support BV.

Kijk voor meer informatie op www.cateringmanager.nl of neem contact op: info@cateringmanager.nl of 010 – 218 98 66.

logohorecamanager2015-300x62

HorecaManager is software waarmee horecaondernemers grip krijgen op hun bedrijfsvoering zodat hun bedrijven beter presteren. Het bestaat uit verschillende modules en functionaliteiten die hen dagelijks veel tijd besparen, zodat zij zich kunnen richten op hun gasten en op het creëren van de juiste horecabeleving. HorecaManager zorgt ervoor dat horecaondernemers meer inzicht krijgen op de verschillendebedrijfsprocessen binnen hun onderneming. Dit verhoogde inzicht zorgt voor meer kennis en begrip,waardoor horeca ondernemingen meer rendement opleveren. HorecaManager is een label van Staff Support BV.

Kijk voor meer informatie op www.horecamanager.nl of neem contact op: info@horecamanager.nl of  010 – 218 98 66.

Salarisadministratie gaat over het correct administreren en tijdig uitbetalen van salarissen. Ook moeten loonheffingen en andere afdrachten worden overgemaakt aan de overheid. In de relatie tussen werkgever en werknemer wordt een salarisadministratie vaak gezien als een hygiëne factor. Wij zijn van mening dat een salarisadministratie de hygiëne factor moet zijn zoals dat bedoeld is. Pay-Check is een toonaangevende salaris administratieve dienstverlener met grote kennis van loonheffingen, waar MKB ondernemers ervaren dat zij zich op andere aspecten van hun bedrijfsvoering kunnen focussen omdat het complexe gebied van hun salarisadministratie geheel onder controle is.

Kijk voor meer informatie op www.pay-check.nl of neem contact op: info@pay-check.nl of 030 634 634 0

Menu