Strategische samenwerking ROI Financials

ROI Financials strategisch partner van brancheorganisatie VOCC

De Vereniging van Ondernemende Contract Cateraars (VOCC) groeit, zowel in het ledenaantal, qua invloed in de branche als in strategische samenwerkingen visit this page. ‘Samen verder komen’ is wat de VOCC voor ogen heeft, zowel met haar leden als met haar partners.  Per 1 juli a.s. treedt  het in Berkel en Rodenrijs gevestigde ROI Financials toe tot het selecte gezelschap van strategische partners van de VOCC. In die hoedanigheid neemt ROI Financials de financiële administratie van de VOCC voor zijn rekening.

ROI Financials is dé financial controller voor de hospitality industrie die ondernemers en managers in de branche, met veel kennis van zaken helpt met het verkrijgen van volledige financiële controle over hun onderneming. Vanuit die positie kunnen zij gefundeerde besluiten nemen over verschillende bedrijfsscenario’s, zoals groei, omzet- of rendementsverbetering. ROI Financials ondersteunt op deze wijze al zes cateringpartijen die zijn aangesloten bij de VOCC, waaronder Leo op het Werk!, WE CANTEEN en The Colour Kitchen.

 

VOCC overeenkomst

 

 

Foto: Marco Steenstra (Algemeen Directeur ROI Financials) en Rijnie Trip Jonkman (Penningmeester VOCC) bezegelen met een handdruk de samenwerking.

Menu